Bingo!

5 november 2020

Online Bingo

Woensdagmiddag klokslag 16.00u was het zover: onze Online Bingo. Vanaf het Careibu-kantoor in Amsterdam-Noord presenteerden de medewerkers Lara en Alex een gezellige middag voor alle koppels van stichting senior&student.

Alex vertelt: “Andere jaren organiseerden we leuke activiteiten en uitjes, zoals een gezamenlijke lunch of een museumbezoek. Helaas is dat nu in coronatijd onverstandig en simpelweg niet mogelijk. Maar hoe lastig deze tijden ook zijn, we laten ons niet ontmoedigen om door te gaan! Daarom organiseerden we deze Online Bingo!”.

Alle studenten kregen vooraf de bingokaarten en uitnodiging via het platform Zoom toegestuurd en samen met hun senior konden ze zo deelnemen. De koppels reageerden erg enthousiast. Het werd een ouderwets gezellige middag, maar dan wel in een nieuw jasje! De studenten hielpen met de videoverbinding en voor de veiligheid droegen de meesten een mondkapje en zaten ze op ruime afstand. Alle senioren die meededen gaven aan dat dit de eerste keer was dat ze videobelden!

En natuurlijk zoals bij een goede Bingo waren er leuke prijzen te winnen. Mevrouw Olrichs was een van de winnaar van het Verrassingspakket,  zij zegt: “Het was een hartstikke gezellige middag, bedankt voor de organisatie.”

Prijsbezorger Lara & prijswinnaar Mevrouw Olrichs