Challenge: Week tegen Eenzaamheid 2021

6 oktober 2021

6 oktober 2021  

Van 30 september t/m 7 oktober is het ‘’De Week tegen Eenzaamheid’’. Daarom zet stichting senior&student zich deze week extra in: nog meer matches maken én een video challenge!

Geef jij een minuutje van je tijd in de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober? Doe mee met de challenge en verras een senior! 

Bel aan bij die ene buurman met een heerlijke chocoladereep. Ga langs bij je oma met haar favoriete bloemen. Geef de senior bij de bushalte een lief kaartje of compliment. Een klein gebaar kan soms al zeggen: je bent niet alleen!

Inspireer anderen om ook mee te doen met de challenge. Deel jouw filmpje op social media met #minuutjetijdtegeneenzaamheid en tag 3 vrienden om ook een senior te verrassen. Samen zetten we ons in tegen eenzaamheid!

Voor studenten: Denk jij er wel eens over om je in te zetten voor een senior? Geef je dan nu op als vrijwilliger bij stichting senior&student. Lees hier meer informatie en meld je aan!

Voor senioren: Bent of kent u een senior die wat extra gezelligheid kan gebruiken? Er zijn nog plekken beschikbaar voor senioren! Lees hier meer informatie en meld u aan.