Evenement Rotterdam: lunchen & wandelen langs de Kralingse Plas

2 september 2021

‘’Voor veel senioren waren de afgelopen maanden erg eenzaam, dit etentje heeft ervoor gezorgd dat zij zich een stuk minder alleen voelen.’’ – studentencoördinator Daniël.

 19 augustus 2021  

Daniël en Lianne, onze studentencoördinatoren van Rotterdam, hebben een evenement georganiseerd voor actieve koppels van stichting senior&student!

Om 13:00 startte het evenement bij Restaurant ‘’De Tuin van de Vier Windstreken’’. In totaal waren er vier koppels aanwezig op het evenement. Er was keuze tussen zes verschillende lunchgerechten. Na de lunch werd er koffie of thee aangeboden door het restaurant. ‘’Nadat we onze laatste drankje op hadden gingen we erop uit, er werd een wandeling gemaakt langs de Kralingse Plas. Vanaf een bepaald punt was er uitzicht over de skyline van Rotterdam!’’, aldus Julia.

Het was een zeer geslaagd evenement, voor het eerst georganiseerd voor actieve koppels van Rotterdam. Daniël: ‘’Als het aan mij ligt is dit etentje dubbel en dwars geslaagd.’’

‘’Van een aantal koppels heb ik te horen gekregen dat ze het erg fijn vonden om vanuit de stichting ergens heen te kunnen.’’ – Daniël 

Voor studenten: Denk jij er wel eens over om je in te zetten voor een senior? Geef je dan nu op als vrijwilliger bij stichting senior&student. Lees hier meer informatie en meld je aan!

Voor senioren: Bent of kent u een senior die wat extra gezelligheid kan gebruiken? Er zijn nog plekken beschikbaar voor senioren! Lees hier meer informatie en meld u aan.