Gezocht in Rotterdam: studenten die gezellig gaan wandelen met een senior!

27 september 2021

24 september 2021  

Juist nu alles langzaamaan weer meer ‘normaal’ wordt, hebben veel senioren last van eenzaamheid. Ze kunnen eindelijk weer meer de deur uit, maar missen nog een maatje om mee op stap te gaan. Bij stichting senior&student zijn er in Rotterdam veel senioren op zoek naar een student als wandelmaatje! 

Ben jij tussen de 17 en 27 jaar en heb je nog wat tijd over naast je studie? Wil je graag een senior helpen? Dan zoeken wij jou! 

Stichting senior&student heeft een speciaal project genaamd: ‘de onvergetelijke wandeling’. Dit is een wandelmaatjes-project voor mensen met vergeetachtigheid en/of beginnende dementie. Alle senioren hebben al een intake gehad bij dit project en staan te popelen om te beginnen. 

Kijk hieronder welke aanvragen er momenteel openstaan voor een wandelmaatje in Rotterdam!

Woon je ergens anders in het land? Meld je dan ook snel aan om te zien welke senioren in jouw buurt een maatje zoeken!

Kijk op het plattegrond bovenaan de pagina waar de genoemde senioren wonen! Er komen dagelijks inschrijvingen bij, op de zoekkaart zie je ook de nieuwste aanvragen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar bijvoorbeeld Marieke, Pete of Rita?
Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij stichting senior&student.

Eerst nog wat meer weten?
Lees hier alle informatie over vrijwilligerswerk bij stichting senior&student.

Voor senioren: Bent of kent u een senior die wat extra gezelligheid kan gebruiken? Er zijn nog plekken beschikbaar voor senioren!  Lees hier meer informatie en meld u aan.