Laat je inspireren tijdens ons impact event op 24 november 2022

10 oktober 2022

Wil jij weten hoe we samen échte impact kunnen maken op het leven van studenten en senioren? En luister je graag naar prachtige impactverhalen uit de praktijk. Kom op donderdagochtend 24 november naar het impact event in het Academiegebouw in Utrecht. Meld je nu aan.

Stichting senior&student organiseert de inspirerende ochtend speciaal voor betrokken senioren, studenten, gemeenten, fondsen en andere stakeholders. Waan je middels prachtige verhalen even in het leven van senioren en studenten die deelnemen aan ons project Jong+Oud=Goud. Middels video, foto en tekst vertellen zij hun verhaal.

Hoe maken we écht impact met elkaar?
Volgens de Most Significant Change methode onderzoeken we met elkaar wat de impact van stichting senior&student is op het leven van zowel deelnemende senioren als studenten. We stellen de hoofdvraag Wat is de belangrijkste verandering in jouw leven die het project teweeg heeft gebracht? Dit gaat niet alleen over de positieve impact, maar ook over belangrijke leerpunten en hoe we de impact van onze én andere stichtingen nog verder kunnen verbeteren.

Ontmoet, verbind en deel
Wij nodigen je uit om een inkijkje te krijgen bij stichting senior&student, elkaar te ontmoeten, ervaringen en kennis uit te wisselen en gezellig af te sluiten met een gezamenlijke lunch. Dat allemaal op een prachtige locatie: het Academiegebouw in Utrecht.

Informatie

  • wat: een inspirerende ochtend waarin we de impact van stichting senior&student belichten, onderzoeken én vergroten
  • wanneer: donderdag 24 november van 09:30 tot 13:30 incl. een heerlijke (vegan) lunch!
  • waar: het Academiegebouw in Utrecht
  • voor wie: deelnemende senioren, studenten, gemeenten, fondsen en andere stakeholders van onze projecten
  • host: Most Significance Change facilitator Henrik Looij
  • aanmelden: inschrijfformulier