Lisa (24) bezoekt oudste senior die ooit bij de stichting is ingeschreven

27 februari 2023

Lisa (24) is al een aantal maanden gematcht met Nel (104) en zij hebben het zo gezellig samen dat ze hun traject nog een half jaartje verlengen! Deze dames schelen 80 jaar in leeftijd en zijn dikke maatjes.

Zinvol vrijwilligerswerk
Lisa wilde graag zinvol vrijwilligerswerk doen. “Vroeger ging ik vaak thee drinken bij mijn buurvrouw en vond het zo leuk dat ik zoiets graag meer wilde doen.” Ze houdt ervan om samen met anderen een leuke tijd te hebben, of het nu met haar vriendinnen is of met ouderen. Bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen was ook een belangrijke reden dat zij zich had aangemeld om vrijwilligerswerk te doen.

Samen kletsen
Lisa bezoekt Nel wekelijks en samen kletsen ze heel wat af. Nel is een gezellige dame die houdt van kletsen over van alles. Ze mag dan wel 104 (!) jaar oud zijn, maar ze is goed bij de tijd en heeft humor. Leuk feitje: Nel is de oudste senior die ooit bij stichting senior&student is ingeschreven!

Nel is altijd dankbaar als er Lisa langskomt en doet zelf ook haar best er een leuke tijd van te maken. Meestal doen ze een lekker bakkie in de kantine maar wat Nel nog het meeste opfleurt is even lekker naar buiten gaan. Een klein rondje wandelen vindt ze heerlijk en tovert altijd een lach op haar gezicht.

Voor studenten: Denk jij er wel eens over om je in te zetten voor een senior net zoals Lisa? Geef je dan nu op als vrijwilliger bij stichting senior&student. Lees hier meer informatie en meld je aan!

Voor senioren: Bent of kent u een senior die wat extra gezelligheid kan gebruiken? Er zijn nog plekken beschikbaar voor senioren! Lees hier meer informatie en meld u aan.