Michèlle en Juliet doen samen mee met MDT!

11 september 2020

Gys vierkant

“Het uitwisselen van ervaringen met elkaar is wel echt een leuke bijkomstigheid als je samen met een vriendin opgeeft.”

 

Cadeaubon
Niets is gezelliger dan samen deelnemen aan ons MDT. Zo kun je als vrienden ervaringen delen en straks gezellig samen optrekken met jullie senioren. Michèlle en Juliet gaven zich samen op en ontvingen een voucher van Restaurant GYS. Als je je namelijk samen opgeeft ontvang je een cadeaubon voor twee (t.w.v. €15,-) voor verschillende horeca in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Appgroep
Michèlle vertelt waarom het duo zich aanmeldde: “We hebben ons opgegeven omdat ik vorig jaar al eerder vrijwilligerswerk heb gedaan via Stichting Senior&Student. Ik was toen gematcht aan een super leuke mevrouw en ben ongeveer een jaar lang bijna iedere week bij haar langs geweest. Onze match werd helaas opgeheven in verband met haar verhuizing. Ik vertelde altijd veel enthousiaste verhalen over het contact met mevrouw aan mijn dispuut. Toen ik het MDT project voorbij zag komen, was ik gelijk enthousiast. Het leek mij superleuk om door te gaan met het vrijwilligerswerk. Ik heb de link naar het MDT-traject toen ook gelijk in de appgroep van mijn dispuut gezet!” 

Mooie herinneringen
“Dit maakte Juul ook enthousiast en ze heeft zich ook opgegeven. Het is een super waardevol traject voor zowel de senior als de student en beide kunnen veel van elkaar leren. We kijken uit naar het helpen van een senior en het coachingstraject. Hier zul je veel over jezelf gaan leren én over het coachen van een senior!
Tot slot kijken we uit naar het maken van mooie herinneringen, gezelligheid met de senior en het uitwisselen van ervaringen met elkaar. Dat is wel echt een leuke bijkomstigheid als je samen met een vriendin opgeeft!

We hebben trouwens twee heerlijke latte macchiato’s op bij Gys. En zelf nog een beetje bijgelegd voor een lekkere lunch (Shakshuka en een broodje met avocado). Aanrader!”


Tegoedbon
GYS ondersteunt het MDT-traject van Stichting Senior&Student. Waarom eigenlijk? Bedrijfsleider Jeanette: Wij vinden het erg mooi om te zien dat senioren en studenten van verschillende generaties op deze manier verbinden. Zeker in deze periode waarin senioren minder sociaal contact hebben en meer hulp thuis nodig hebben. Met een tegoedbon van GYS kunnen deze studenten zichzelf lekker trakteren op heerlijk vegetarisch comfort food, zoals onze club sandwich of de “kapsalon”!

Naast Gys ondersteunt De Koekfabriek, De Ceuvel, Brouwerij de Prael en Heilige Boontjes Stichting Senior&Student.

Interesse in het MDT-traject gekregen? Lees hier meer!