Muffin-actie: 60 lekkernijen voor senioren in Amsterdam!

26 maart 2021

‘’Het was fijn om iets te kunnen doen voor de ouderen en hen te laten weten dat we ze niet vergeten zijn!”

20 maart 2021

Na de overweldigende leuke reacties in Utrecht, hebben ook collega Sophie, haar zus en een vriendin gebakken voor de senioren in het wooncomplex van Amsta.

Sophie, werkzaam als community care medewerker bij stichting senior&student, heeft ervoor gezorgd dat de muffins bij Amsta geleverd werden: “Mijn zusje en een vriendin hebben zaterdag muffins gebakken voor het verzorgingshuis van Amsta. Dus ik ben bepakt en bezakt met 40 muffins op de fiets gesprongen en heb ze langs gebracht naar de locatie. Ook student-vrijwilliger Denise had 20 lekkernijen gebakken. Helaas konden we niet naar binnen om de muffins langs te brengen, want ze zijn natuurlijk nog erg voorzichtig met corona. Maar we hebben alle muffins leuk neergezet zodat ze langs gebracht konden worden. Het was fijn om iets te kunnen doen voor de ouderen en hen te laten weten dat we ze niet vergeten zijn!”

Dit soort initiatieven kunnen wij als stichting senior&student dan ook alleen maar aanmoedigen. Brengt jou dit ook tot een creatief idee om een senior te helpen? Doe nu mee!

Voor studenten: Geef je dan nu op als vrijwilliger bij stichting senior&student. Lees hier meer informatie en meld je aan!       

Voor senioren: Er zijn nog plekken beschikbaar voor senioren!  Lees hier meer informatie en meld u aan.