Nieuw: De eerste Stichting Senior&Student-vlog!

24 juni 2020

“Zo leuk kan het contact zijn tussen twee generaties”

Hoe is dat nu om als student aan de slag te gaan voor Stichting Senior&Student? Femke (20) geeft speciaal voor studenten die net starten een introductie!

Een jaar geleden werd Femke (20) gekoppeld via Stichting Senior&Student aan Jansje (73). Femke: “Graag laat ik zien hoe leuk het contact kan zijn tussen twee generaties. Ik zou het dan ook aan iedereen aanbevelen!”

 Gezelligheid en hulp 
Samen doen de twee dames allerlei leuke dingen, zoals schilderen, zingen en spulletjes bekijken in de kringloopwinkel. Jansje: “Ik vind het heel erg gezellig. Je hebt dan weer iemand om veel dingen mee te bespreken en te vragen. “Het is niet alleen lachen en plezier maken, Femke helpt ook met zaken die Jansje net wat lastiger vindt, zoals WhatsApp of met de bus reizen.  

 Nu zegt een beeld meer dan 1000 woorden, dus geniet mee met de vlog van Femke & Jansje!

Ook meedoen?
Denk jij er wel eens over na om je in te zetten voor een oudere net zoals Femke? Wij hebben sinds kort het MDT-traject, dat gericht is op jonge mensen om hun talenten en idealen te ontdekken en tegelijkertijd iets voor een ander te betekenen. Nieuwsgierig? Schrijf je dan hier in en leer meer over onze coachingstrajecten!