Scoor de Happy Tosti voucher samen met je vriend(in)

19 januari 2021

In december kreeg stichting senior&student groen licht om zich uit te breiden naar Den Haag. Daarna heeft het team gezocht naar een nieuwe horecapartner in deze stad en dat is Happy Tosti geworden!

Tosti liefhebbers opgelet… vanaf nu is het mogelijk om samen met je vriend(in) 15 euro te besteden bij Happy Tosti in Den Haag. Raad een vriend(in) aan en krijg een cadeaubon naar keuze! Niets is gezelliger dan samen deelnemen aan onze MDT. Zo kun je als vrienden ervaringen uitwisselen en straks gezellig samen optrekken met jullie senioren. Als jullie je beide hebben aangemeld voor MDT kunnen jullie dit formulier invullen en staat de tegoedbon naar keuze op jullie te wachten.

Video over concept Happy Tosti (opgenomen in het filiaal van Den Haag):

 Aangezien alle horecagelegenheden momenteel gesloten zijn door corona is het niet mogelijk om ter plekke een hapje te eten en een drankje te doen. Bij sommige horecapartners is het wel mogelijk om een bestelling te plaatsen en het thuis op te eten, maar bij Happy Tosti is dat niet het geval. Nog even geduld dus!

Zo werkt het stap voor stap:

1.Zorg dat je allebei aangemeld bent voor het MDT.

2.Geef via dit formulier aan welke voucher jullie willen.

3.Zijn jullie allebei gematcht aan een senior? Dan sturen we de voucher op en kunnen jullie gezellig samen iets lekkers eten/drinken. Woohoo!

Bekijk hier al onze horecapartners per stad. Al onze horecapartners zijn duurzame en sociale organisaties. Happy Tosti helpt mensen met een arbeidsbeperking aan een baan.

Voor studenten: Denk jij er wel eens over na om je in te zetten voor een senior? Doe mee aan ons MDT! Een traject dat erop gericht is om jonge mensen zoals jij hun talenten en idealen te laten ontdekken en tegelijkertijd iets voor een ander te betekenen. Nieuwsgierig? Lees hier meer informatie en meld je aan!

Voor senioren: Bent of kent u juist een senior die wat extra hulp en gezelligheid kan gebruiken? Er zijn weer nieuwe plekken beschikbaar voor senioren! Meer info en aanmelden