Vacature: content creator bij Stichting Senior&Student en Careibu

28 april 2020

Ben jij op zoek naar een creatieve baan (0,8fte) als content creator bij een sociale onderneming? Een baan waarin je al je creativiteit kwijt kunt én mensen bij elkaar brengt? Zoek dan niet verder en kom het team van Careibu en Stichting Senior&Student versterken!

Over onze community
Bij Careibu draait alles om ‘sociale zorg’. Via ons platform verbinden we studenten aan alle generaties voor hulp aan huis. Onze studenten werken als OppasStudentPoetsStudent of via Senior&Student. Daarnaast hebben we Stichting Senior&Student opgericht, voor de senioren die de hulp niet zelf kunnen betalen. Al 30.000+ studenten en 12.000+ aanvragers hebben zich bij onze community aangesloten. Onze missie is om alle generaties in de samenleving te verbinden en studenten een sociale bijbaan te bieden.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, ervaren, creatieve content creator die onze missie deelt en ons verhaal aan de wereld vertelt.

– Je hebt een sociaal hart;
– Je bent een geboren verhalenverteller in woord en in beeld;
– Je hebt aantoonbare ervaring met het creëren van content;
– Je hebt ervaring en kunt goed omgaan met een spiegelreflexcamera (je hoeft geen professionele fotograaf te zijn);
– Je werkt graag zelfstandig;
– Je hebt originaliteit, humor en flair in je werk en weet tegelijkertijd de juiste toon te raken voor alle generaties;
– Je kunt (impactgerelateerde) data goed vertalen naar verhalen/infographics;
– Het is een pré als je affiniteit hebt met de diensten van Careibu (oppassen, schoonmaken, hulp aan ouderen), maar dit is geen vereiste.

Jouw dagen zijn afwisselend door de uiteenlopende werkzaamheden:
– Webteksten schrijven en webafbeeldingen maken/selecteren;
– Reportages maken over matches uit onze community (waarbij je zelf op pad gaat en ook de foto’s maakt);
– Content creëren voor (online) marketingcampagnes;
– Social media kanalen opfrissen en bijhouden;
– Drukwerk ontwerpen (met een simpel designprogramma);
– Enthousiaste mailings en updates schrijven voor onze community;
– (Helpen bij) subsidieaanvragen schrijven.

Wat bieden wij:
Een creatieve, vrije en gezellige werkplek in ons kantoor aan de Asterweg in Amsterdam-Noord. We zijn een groeiend bedrijf, volop in ontwikkeling. We bieden veel ruimte voor en hechten waarde aan eigen inbreng en initiatief. Je salaris is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de €2.300 en €3.250 bruto per maand (bij 1 fte). We zoeken iemand voor 4 dagen per week (0.8fte, werkdagen flexibel).

Interesse?
Mail voor vragen of om te solliciteren (motivatiebrief + CV + 1x recent werk waar je trots op bent) naar [email protected] Solliciteren kan tot 19 mei 2020.