Jong+Oud=Goud

Inschrijving geopend: 500 matches in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht! – Na in de afgelopen twee jaar meer dan 100 matches gemaakt te hebben in Amsterdam, breiden we in het derde projectjaar uit naar 500 matches in drie regio’s. Het doel is en blijft om senioren te ondersteunen met het onafhankelijk en gelukkig ouder worden en studenten een maatschappelijke functie te bieden. Door middel van persoonlijke matches verbinden wij een senior met een student die gedurende één jaar zes uur per maand met elkaar doorbrengen.

De Eetclub van Jong en Oud

Project afgelopen – Bij dit project nuttigden én bereidden senioren samen de warme maaltijd, met de hulp en het gezelschap van studenten. Maandelijks kwamen senioren en studenten op zondag samen om een heerlijke maaltijd klaar te maken en gezellig samen te eten.