Bijeenkomst, Lezing, Uitje , Stadsdeel: Centrum

Faces of Science OBA

Faces of Science 

Drie jonge, veelbelovende wetenschappers vertellen in Faces of Science over hun onderzoek. Met elkaar en met de zaal gaan ze in gesprek over hoe je onderzoek doet, waar je tegenaan loopt en wat er met de resultaten gebeurt. In de editie van 17  maart is jurist Jesse Reynolds te gast. Hij is gespecialiseerd in het internationaal milieurecht. Celbioloog Max Adrian vertelt hoe eiwitten binnen onze cellen verplaatst worden en Joyce Brown, arts-onderzoeker, legt uit hoe geprobeerd wordt om hoge bloeddruk bij vrouwen tijdens de zwangerschap te voorkomen en te verlagen.
 
Faces of Science is een samenwerking tussen de KNAW, Kennislink en de OBA en speciaal bedoeld voor leerlingen, studenten en iedereen die meer wil weten over wetenschap. Moderator: Patrick Nederkoorn. Meer informatie: www.facesofscience.nl.

 

Voor wie?

Faces of Science is voor iedereen die meer wil weten over wetenschap en de wereld van de promovendi. De serie is een samenwerking met Kennislink en de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

 

Praktische informatie

Wilt u bij de eerste editie van Faces of Science aanwezig zijn? Kijk dan voor meer informatie in de agenda van de OBA.