Muziek, Uitje , Stadsdeel: Zuid

Gratis lunchconcert Concertgebouw

Gratis Lunchconcerten

Wekelijks, behalve in de maanden juli en augustus, vindt om 12.30 uur in de Grote of Kleine Zaal het Gratis Lunchconcert plaats. Voor Lunchconcerten in de Kleine Zaal heeft u een gratis kaartje nodig, deze worden op de dag zelf vanaf 11.30 uur bij de ontvangstbalie uitgegeven (1 kaart per persoon). Voor Lunchconcerten in de Grote Zaal heeft u geen kaartje nodig.

Lunchconcerten

Sinds jaar en dag vindt wekelijks, behalve in de maanden juli en augustus, om 12.30 uur in de Grote of Kleine Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw een Gratis Lunchconcert plaats. Meestal op woensdag, maar soms ook op een andere dag. Dit voorjaar vinden drie Lunchconcerten op een andere dag plaats, namelijk op vrijdag 26 februari, dinsdag 29 maart en vrijdag 29 april 2016. De programma's van de Lunchconcerten worden steeds een week van tevoren bekendgemaakt op de website.

Gevarieerd programma

De concerten variƫren van openbare repetities van het Koninklijk Concertgebouworkest en concerten van conservatoriumensembles, tot kamermuziek door jong aanstormend talent. De programmering is zeer breed, en biedt voor ieder wat wils: klassieke en romantische muziek komen volop aan bod, maar u kunt ook kennismaken met hedendaags repertoire. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de Lunchconcerten? Stuurt u dan een e-mail met uw adresgegevens naar lunchconcert@concertgebouw.nl.